Hoe word ik lid ?

Het lidmaatschap bedraagt 25 Ä voor de inwoners van Belgie, en 40 Ä voor mensen in het buitenland, te storten op rekening 462-9192341-37 van VZW Fokus-100 met vermelding van naam en adres.
Voor overschrijvingen uit het buitenland hebt u volgende gegevens nodig:

 IBAN : BE 35 4629 1923 4137
SWIFT/BIC code : KREDBEBB

Personen die zich aansluiten na 01 november, worden lid tot het einde van het daarop volgend jaar.

Wat krijgt u ervoor

 
U ontvangt om de drie maand het tijdschrift Objectief.
Daarin staan de vele aankopen en leveringen in de verschillende hulpdiensten zoals de brandweer, medische hulpverlening en de civiele bescherming in BelgiŽ. Ook nieuwtjes uit het buitenland worden vermeld en de liefhebbers van miniatuurwagens komen aan hun trekken, want telkens is er minstens 1 pagina gewijd aan miniatuurwagens van de brandweer en andere hulpdiensten, en dit onderverdeeld onder de verschillende merken.

Fotopakketten

 Bij iedere uitgave van Objectief bevinden er zich ook enkele kleurenfoto's van nieuwe voertuigen; deze foto's worden u gratis aangeboden. 
Er zijn ook foto's te verkrijgen van de bezoeken die je met VZW Fokus-100 kan brengen aan diverse diensten.

Uitstappen

VZW Fokus-100 organiseert per jaar ook een aantal uitstappen  naar de diverse brandweerdiensten in BelgiŽ, deze bezoeken zijn gratis en je krijgt enkele weken voordien een brief met info over de uitstappen voor de bezoeken die we brengen in een bepaalde regio.